Wilt u een accommodatie aanmelden? Klik hier

Familieweekend

Een familieweekend versterkt de familieband

Familieweekend organiseren

Tegenwoordig is vrijwel iedereen druk. Kinderen hebben hun clubs, muzieklessen en moeten soms twee keer per week sporten. Paps en mams zijn druk met hun baan, gaan naar fitness, helpen de kinderen met huiswerk en willen ook nog afspreken met vrienden. Zelfs senioren moeten soms zoeken naar een gaatje in hun agenda wanneer je iets met hen wilt afspreken. Het onderhouden van de familieband komt door al deze bezigheden wellicht bijna in de knel. Het is dan ook niet voor niets dat heel wat families af en toe een familieweekend organiseren. Gezellig een paar dagen met elkaar optrekken is geweldig.

Groepsverblijven Nederland

Het is wel net zo gemakkelijk om het familieweekend in Nederland door te brengen. Een lange reistijd zorgt er alleen maar voor dat je minder tijd hebt voor elkaar. En een weekend gaat toch al zo snel voorbij als het gezellig is. Je vindt verspreid over Nederland allerlei grote vakantiehuizen, luxe groepsaccommodaties, kamphuizen en kampeerboerderijen. Als je weet met hoeveel personen jullie weg gaan, kun je direct gaan zoeken naar een geschikt verblijf. Bedenk hierbij wat voor jullie familie belangrijk is. Kunnen jullie enorm genieten van een glaasje wijn bij de open haard? Zorg dan zeker voor een kamphuis of een groepsaccommodatie waarin deze aanwezig is. Gaan jullie in het voorjaar of de zomer en zijn er heel wat kinderen bij het gezelschap? Regel dan een luxe groepsaccommodatie die de beschikking heeft over een grote tuin. Of boek iets op een park, zodat de kinderen af en toe ook even kunnen ravotten in de speeltuin.

Waar gaan we naar toe tijdens ons familieweekend?

Een belangrijke, maar zeker niet de meest urgente vraag. Als jullie maar lekker met elkaar weg zijn, is de locatie waar je bent echt van minder groot belang. Uiteraard houd je rekening met jullie interesses. Wilden de kinderen al jaren graag een keer naar het verkeerspark in Assen? Boek dan een accommodatie in die omgeving. Vinden jullie het geweldig om uit te waaien langs het strand? Er zijn meer dan genoeg vakantiehuizen te vinden in Zeeland of kies een kampeerboerderij op de Waddeneilanden. Missen jullie in de eigen omgeving de bossen, ga dan tijdens het familieweekend heerlijk naar de Veluwe, want dat is voor jong en oud leuk. De jongens klimmen in de bomen en na een lange wandeling zorgen mama en oma voor een uitgebreide picknick. ’s Avonds kan iedereen even lekker in bad of onder de douche en daarna gezellig met zijn allen een gezelschapsspelletje aan de grote tafel.

Wacht niet langer met boeken, maar ga er even goed voor zitten en overleg met elkaar of het die luxe groepsaccommodatie in Zeeland, de kampeerboerderij op de Veluwe of een van die grote vakantiehuizen op een vakantiepark gaat worden. Er is keus genoeg als het gaat om groepsverblijven Nederland. En daarna wordt het aftellen….